Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Tasteful Foods får nu et nyt forretningsben, idet convenienceselskabet bevæger sig ind på foodservice-markedet. Det fortæller FødevareWatch. Deres indtog på det nye marked skal dog ikke udelukkende være baseret på de eksisterende retter i Tasteful Foods portefølje.

Ifølge administrerende direktør Anders P. Christensen skal løsningen være skræddersyet til kantiner, så de kan få succes i foodservice-verdenen.

Læs hele historien her.

 

Ny chef i ISS skal fremhæve selskabet som et kantinebrand

Servicekoncernen ISS ansætter Morten Hassing som ny chef for kantinedivisionen. Han har været fungerende chef i nogle måneder, men har nu officielt fået ansvaret for at realisere en række målsætninger for kantinedivisionen i den danske del af ISS.

Jespers Torvekøkken skaber stort overskud i vækstår

Trods corona-nedlukninger og voldsomt stigende priser på energi og råvarer, har Jespers Torvekøkken ApS præsteret et rekordresultat og skabt et stort overskud i det forgangne regnskabsår. Også i Convi Food, et søsterselskab til Jespers Torvekøkken, er der skabt rekordresultat.

Log ind