Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

131 medaljer er blevet tildelt nyuddannede kokke, tjenere, receptionister, catere og ernæringsassistenter, der har gjort det ekstra godt ved deres svendeprøver det seneste år.

30 svende fik derudover en række særpriser og legater til en værdi af en halv million kroner.

”I er branchens guld. Ikke bare fordi I har fået medaljer – men fordi I vil arbejde inden for vores fag. Der er så så meget brug for jer. Mennesker, der ikke bare taler om at skabe bæredygtighed og ansvarlighed for vores fødevareforbrug, men skaber forandringerne i praksis,” lød det fra direktør på Hotel- og Restaurantskolen, Anne-Birgitte Agger.

Læs hele historien her.

Hjælp med at styrke tjenerfaget ved kort spørgeskema

Hotel- og Restaurantskolen arbejder på at forbedre tjeneruddannelsen og har brug for jeres hjælp. Del et kort spørgeskema med jeres tjenere – det tager kun fem minutter og findes på både dansk og engelsk.

Ny uddannelse skal sikre fremtidens fagfolk

Den nye epx-uddannelse skal styrke turisme- og oplevelsesbranchen ved at kombinere praktiske færdigheder med teoretisk viden. Søren Kristensen fra Hotel- og Restaurantskolen og Jeppe Møller-Herksind fra HORESTA opfordrer erhvervslivet og politikerne til at bakke op om initiativet.

Log ind