Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fra efteråret går Restaurant Flammen nye veje for at få leveret råvarer til kædens 16 restauranter. Den danske restaurantkæde og Reitan Distribution, der ejes og leverer til Rema 1000 Danmark, har nemlig indgået et samarbejde, der skal udvikle kædens sortiment og menuer, lyder det i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.
"Vores koncept står stærkt, men har alligevel altid brug for at blive udviklet og udfordret, og der kan vi se, at Reitan Distribution griber tingene anderledes an, end vi har været vant til – bl.a. i forhold til optimering af sortiment, logistik og arbejdet med de forskellige kategorier," siger Restaurant Flammens adm. direktør, Piet Klein.
Kæden har i dag 15 restauranter i Danmark og en i Tyskland, men planlægger at åbne yderligere 12 danske lokationer over en årrække.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danske turismetalenter med på prestigefyldt Forbes-liste
26-04-2025
-
HORESTA kritiserer Arena Næstved for unfair konkurrence
26-04-2025
-
Ny hotelchef udnævnt på ProfilHotels Mercur
26-04-2025
-
Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering
26-04-2025
-
Amerikanske turister søger kvalitet og autenticitet i Danmark
26-04-2025
-
Danmarks ældste hotel kæmper med underskud efter udfordrende sæson
26-04-2025
-
Kolding Hotel Apartments investerer rekordoverskud i opgradering
26-04-2025
-
Fjordgaarden leverer flot vækst i 2024
26-04-2025