Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da Bo Bech for nyligt meddelte, at han forlod restaurant Geist, sprang det som lidt af en bombe i restaurationsmiljøet. Den populære restaurant virkede som en fasttømret succes, der evnede at begejstre, hvad enten Bo Bech var til stede eller ej, skriver Børsen.
Men efter en række succesfulde år lukker Restaurant Geist, og genopstår som et nyt koncept med kokken Andreas Bagh som køkkenchef.
“Som bekendt meldte Bo Bech ud i sommer, at han ikke længere ønskede at være en del af Geist, derefter har vi sammen med personalet forsøgt at bibeholde Geists DNA og den stemning, der så flot er blevet leveret af personalet de sidste 10 år,” skriver Sovinos chef Torben Olsen i en pressemeddelse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flammen sætter rekord med millionoverskud og vækstplaner
25-04-2025
-
Stærk vækst i amerikanske turister til Danmark
25-04-2025
-
Mangel på arbejdskraft bremser vækst i turismen
25-04-2025
-
Tysk momsnedsættelse bekymrer dansk turistbranche
25-04-2025
-
København får international bæredygtighedscertificering
25-04-2025
-
Falsled Kro løfter resultatet til millionniveau
25-04-2025
-
Nye ejere skal føre Molskroen videre i samme ånd
25-04-2025
-
Alle museer i Odense har nu Green Attraction-certificering
25-04-2025