Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danskerne har i stor stil købt dagligvarer til levering i hjemmet det seneste år, men nu kan firmafrokosten også blive leveret. Frokostfirmaet således en frokostordning med levering direkte hjem til medarbejderne. Selskabets model er et samarbejde med kendte og anerkendte lokale restauranter og kantiner, der har overkapacitet på grund af pandemien - og man bestiller sin mad online og får leveret den om søndagen, skriver FødevareWatch.dk.
"Vi har snakket med folk, som begyndte at spise alt fra fryse til frokostpizzaer, rugbrød med leverpostej og agurk eller mælk og havregryn til frokost alt for ofte, fordi det er nemme løsninger. Med tiden så springer de ganske enkelt frokosten over oftere og oftere," udtaler direktør Simon Bowall i en pressemeddelelse.
Selskabet fokuserer på, at ordningen prismæssigt kan matche normale firmaordninger, og at det dermed er nemt og attraktivt for arbejdsgivere at tilbyde medarbejdern frokost derhjemme.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danske turismetalenter med på prestigefyldt Forbes-liste
26-04-2025
-
HORESTA kritiserer Arena Næstved for unfair konkurrence
26-04-2025
-
Ny hotelchef udnævnt på ProfilHotels Mercur
26-04-2025
-
Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering
26-04-2025
-
Amerikanske turister søger kvalitet og autenticitet i Danmark
26-04-2025
-
Danmarks ældste hotel kæmper med underskud efter udfordrende sæson
26-04-2025
-
Kolding Hotel Apartments investerer rekordoverskud i opgradering
26-04-2025
-
Fjordgaarden leverer flot vækst i 2024
26-04-2025