Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da Peak 12 Hotel åbnede i Viborg i august, var det med en bar koblet sammen med receptionen. Bar Floras barchef Jesper Skov har da også fundet sit forbillede i England, fortæller han til Politiken.
”Verdensberømte American Bar på Savoy Hotel i London. Vi drømmer om at skabe en vibe som i London, Amsterdam eller Berlin. Hotelbarer er en god ide for cocktailelskere, for mange cocktails er udviklet i hotelbarer. En hotelbar skal kunne noget speciel for at hive de lokale ind. I Jylland er der ikke så mange, der bruger byen på vej hjem fra arbejde som i København. Folk skal ikke drikke sig berusede, men nyde en cocktail, inden de tager hjem. Det er fedt, når jeg ser, lokale kommer herind anden eller tredje gang. Ikke fordi de har været ude at spise, men fordi de har været her før og gerne vil nyde en cocktail inden hjemturen,” siger Jesper Skov.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flammen sætter rekord med millionoverskud og vækstplaner
25-04-2025
-
Stærk vækst i amerikanske turister til Danmark
25-04-2025
-
Mangel på arbejdskraft bremser vækst i turismen
25-04-2025
-
Tysk momsnedsættelse bekymrer dansk turistbranche
25-04-2025
-
København får international bæredygtighedscertificering
25-04-2025
-
Falsled Kro løfter resultatet til millionniveau
25-04-2025
-
Nye ejere skal føre Molskroen videre i samme ånd
25-04-2025
-
Alle museer i Odense har nu Green Attraction-certificering
25-04-2025