Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

På Sankt Annæ Plads i København er der henover sommeren åbnet en ny italiensk restaurant, som formår både at være skarpe i køkkenet, på vinkortet og når det kommer til deres priser. Den nye italienske restaurant hedder Plin, og den er opkaldt efter en helt særlig måde at folde den traditionelle pastatype, Agnolotti, på, skriver MigOgKbh.dk.

Køkkenchef og ejer af Plin, Luca Zelante, kommer fra et land med mange traditioner og et stolt håndværk, så prioriterer han at gå i køkkenet fremfor at importere. Plin er Luca Zelantes første egen restaurant, men han har masser af erfaring flere Michelin- og toprestauranter i København.

”Der er mange gode, italienske produkter, men det bliver bare lidt bedre, når man laver det selv. Når vi gør det, så er vi også i 100% kontrol over hvilke råvarer, der bliver brugt,” fortæller Luca.

Læs hele historien her.

Log ind