Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Sundhedsmyndighederne opfordrer restauranter til at indføre en frivillig registrering af gæsters kontaktoplysninger i tilfælde af, at en gæst kan have været smittet med coronavirus. Oplysningerne bliver indhentet med henblik på udlevering til sundhedsmyndighederne, skriver Berlingske.

Men opfordringen er alt, alt for uklar, mener HORESTA. Ifølge politisk direktør i HORESTA Kirsten Munch Andersen anbefales det derfor, at restauranterne venter med at registrere gæsterne, indtil myndighederne kommer med klarere retningslinjer.

”Vores generelle opfordring er, at man skal afvente. Ud over ressourcetrækket, og at det potentielt kan holde gæster væk og skabe uhensigtsmæssige situationer, så er der en risiko ved, at man ikke får håndteret de her oplysninger på den rigtige måde,” siger hun.

Læs hele historien her.

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Topkok overtager driften af tre restauranter

Han har indtil for nyligt været ansigtet på gourmet-succesen Ghrelin, men fremover skal Anders ’Kuk’ Kristensen styre tre spisesteder, hvor skulderne er sænkede og priserne gode.

Log ind