Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er lagt i kakkelovnen for både børn, voksne og det kræsne madpublikum, når Restaurant Capa med Casper Sobczyk i køkkenet officielt slår dørene op i det historiske Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen torsdag den 4. november, skriver MigOgKbh.dk.

Menukortet er spækket med sjov og velsmagende mad til meget favorable priser på en af Københavns mest ikoniske adresser – og naturligvis med verdens bedste bøf på kortet.

”Det her er mad, som jeg elsker at lave til både børn og voksne. Så enkelt kan det siges. Capa skal være en uhøjtidelig restaurant med plads til hele familien,” fortæller Casper Sobczyk, der både er driftsleder og køkkenchef.

Læs hele historien her.

HORESTA glæder sig over midler til renere natteliv i København

Københavns Kommune har netop vedtaget en række initiativer, der skal sikre en renere og mere attraktiv hovedstad – også i de sene nattetimer. Det vækker begejstring hos HORESTA, som længe har kæmpet for bedre forhold i byen efter mørkets frembrud.

Log ind