Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Topchefen for Københavns Lufthavne, Thomas Woldbye, og omkring 300 af de øverste ledere og specialister i hans organisation modtager fremover bonus på en måde, hvor bløde og grønne mål får større vægt. Det skriver Børsen.

Det skyldes ifølge bestyrelsesformand Lars Nørby Johansen, at Københavns Lufthavn - som følge af sin rolle i dansk transport og infrastruktur og som led i sin nye strategi - bør arbejde aktivt for at gøre flyrejser mere bæredygtige og mindre klimabelastende.

"Hvis man tror på, at variabel aflønning eller bonusordninger påvirker den enkelte leders adfærd, så er dette her et logisk skridt. Vi er nødt til at vise, at der er andre måder at være en god chef på end blot at tjene penge," siger Lars Nørby Johansen.

Meyers vil tage næste svære skridt

Fødevareselskabet har på seks år skubbet indkøbet af nordiske bælgfrugter i kantiner voldsomt op. Nu skal historiefortællingen i spil for at få privatforbrugerne med.

HORESTA: Hotelbranchen er optaget af ESG

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at ESG er et stigende fokusområde. ESG står for environment, social og governance, og er et udtryk for virksomheders samlede bæredygtighedsprofil.

Log ind