Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Markedsføring af Færøerne er den røde tråd i Johannes Jensens arbejde - hvad enten det gælder hans tre hoteller og 15 restauranter, hans rolle som formand for den færøske turistorganisation eller hans post som næstformand i Færøernes største virksomhed, skriver Børsen.
Uden ham var der blandt andet ingen restaurant Koks, som er Færøernes eneste Michelin-restaurant – endda med to stjerner. Koks var oprindeligt hans idé, og det er ham og hans virksomhed, som har gjort det økonomisk muligt at skabe dette lille mirakel.
Johannes Jensen er på mange måder indbegrebet af en bagmand. Der er ikke mange grene af det færøske samfund, som han ikke har fingrene i. Erhverv, kultur, turisme. Men han går helst lidt stille med det hele.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danske turismetalenter med på prestigefyldt Forbes-liste
26-04-2025
-
HORESTA kritiserer Arena Næstved for unfair konkurrence
26-04-2025
-
Ny hotelchef udnævnt på ProfilHotels Mercur
26-04-2025
-
Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering
26-04-2025
-
Amerikanske turister søger kvalitet og autenticitet i Danmark
26-04-2025
-
Danmarks ældste hotel kæmper med underskud efter udfordrende sæson
26-04-2025
-
Kolding Hotel Apartments investerer rekordoverskud i opgradering
26-04-2025
-
Fjordgaarden leverer flot vækst i 2024
26-04-2025