Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Catering - og frokostleverandører bliver overset, når der tales pressede brancher og hjælpepakker, og det nytter ikke noget. Det mener direktør for virksomheder Jespers Torvekøkkener, Ronny Saul, og chef for turisme- og oplevelsesøkonomi hos HORESTA, Annette Hyldebrandt, skriver FødevareWatch.dk.

"De mange anbefalinger der kommer med de restriktioner, men som ikke er direkte forbud, dem er der ikke hjælp til - og det er et problem. Netop catering og frokostleverandører får ikke omsætning, når folk ikke er på arbejde, og der ikke længere afholdes konferencer - men de bliver ikke set," siger Annette Hyldebrandt, der også forklarer, at HORESTA har mange medlemmer fra netop den branche, som de forsøger at kæmpe for.

Ronny Saul, der står i spidsen for Jespers Torvekøkken, fortæller, at de nye nedlukninger rammer virksomheden på alle parametre. Han fortæller, at virksomheden der før havde omkring 7000 kuverter, næste uge regner med 3000 og kun regner med det falder. Krisekassen er jo tom for længst, lyder det fra ham.

Læs hele historien her.

Log ind