Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Lars Hviid blev efter 15 år som selvstændig managementkonsulent i slutningen af juli ansat som topchef i Burger Shack. Forinden havde virksomheden med Lars Hviids ord været ude i et stormvejr, efter at Fødevarestyrelsen havde tildelt langt hovedparten af fastfoodkædens restauranter sanktioner, som krævede, at der blev ændret på flere forhold.
Tre uger senere konstaterer han over for Jyllands-Posten, at Fødevarestyrelsens kritik, som Ekstra Bladet først skrev om, ”tydeligt kan aflæses på selskabets omsætning”. Han forventer en omsætningsstigning, når Fødevarestyrelsen på et tidspunkt gennemfører kontrol af restauranterne:
”Når vi igen får positive smileyer, håber jeg, vi kan vinde kundernes tillid tilbage.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dragør satser på turisme med ny DR-julekalender
30-11-2024
-
Støjkonflikt mellem kendt hotel og biograf
30-11-2024
-
Stor campingkæde vil styrke vækst via medlemskab hos HORESTA
30-11-2024
-
Årets Kok og Årets Tjener kåres på Madværkstedet København
30-11-2024
-
Restauranter rammes af udeblevne gæster
30-11-2024
-
Hotel Ry bliver til Hotel Birksø
30-11-2024