Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Dyreaktivister fjern og nær er sure over, at Restauranten Bror Ditlev i Kolding sælger foie gras, fransk gåselever, skriver TV Syd.
”Vi har taget det af menukortet, for vi har simpelthen ikke nogen mulighed for at forsvare os overfor alle de utilfredse på Facebook og andre steder”, fortæller ejeren, Rasmus Vemmelund.
Restauranten er genstartet for tre uger siden med nyt koncept og ny beliggenhed, men for en uge siden fik de en henvendelse om, at de ikke skulle servere foie gras. Og tirsdag morgen gik det løs. En storm af utilfredse kunder og dyrevenner, der bare synes foie gras er dyremishandling.
HORESTA fortæller, at det er almindeligt, at deres medlemmer må kæmpe mod negativ omtale på nettet, berettiget eller uberettiget. Og det kan have store konsekvenser.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Burger King Danmark får ny direktør
22-04-2025
-
Fårup Sommerland investerer 30 mio. kr. i jubilæumssæson
22-04-2025
-
Michelin-erfaring skal løfte historisk badehotel
22-04-2025
-
Norge vil indføre turistskat på overnatninger
22-04-2025
-
Brøchner Hotels lander tilfredsstillende resultat
22-04-2025
-
Københavns Lufthavn fylder 100 år
22-04-2025
-
Nyt barkoncept satser på spil og samvær frem for høj promille
22-04-2025
-
Comwell fik indflydelse: Nyt hotel i Køge bliver mindre end planlagt
22-04-2025