Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mens en historisk varm sommer sidste år og et stigende antal restauranter i et i forvejen konkurrencepræget marked pressede indtjeningen hos mange af landets restauranter – Michelin såvel som mere prisvenlige – fortsætter Henrik Yde Andersens asiatiske Kiin Kiin-imperium sit økonomiske eventyr med stort set ufortrøden kraft, skriver Børsen.
Det viser det nyligt offentliggjorte regnskab for 2018 i Kiin Aps, der indeholder langt størstedelen af Henrik Yde Andersens forretninger.
Bruttofortjenesten falder godt nok 3,3 mio. kr. til 31,1 mio. kr. i 2018 mod 34,4 mio. kr. i 2017, men på bundlinjen kommer selskabet ud medet overskud på 7 mio. kr. sidste år – blot 300.000 kr. mindre end rekordresultatet fra 2017 og langt mere end noget andet år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Turismen skaber flere job end resten af arbejdsmarkedet
04-03-2025
-
Fynsk hotel sætter omsætningsrekord og øger overskuddet
04-03-2025
-
Problematisk korttidsudlejning skaber politisk pres
04-03-2025
-
Petter Stordalen: København er en guldgrube for Strawberry
04-03-2025
-
Cofoco-stifter åbner pizzeria med pizza til 49 kr.
04-03-2025
-
Schackenborg Slot og Slotskro nomineret til gastronomipris
04-03-2025
-
Udenlandsdansker overtager Hotel Hvideklit ved Skagen
04-03-2025
-
Ny restaurant i højden: ”Syv Ni 13” åbner på 19. etage i Aarhus
04-03-2025