Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Så længe der har været TV, så længe har kokke trådt ind på skærmen og inspireret madvanerne i verdens husstande. Og profilerne er mange. Hos nogen er konceptet hjemlig hygge, mens andre programmer drives af raseriudbrud, skriver den engelske avis The Guardian.
Madanmelder fra selv samme avis, Tim Hayward, skriver et disse tv-kokke snart er saga blot. Han tror ikke længere på konceptet, selvom madprogrammer på Netflix og Youtube hitter.
”Problemet er, at TV-produktionerne har gjort kokkene til kendisser, og de bringer ikke nyt talent til skærmen,” skriver han.
Talenterne er tilmed ikke længere interesserede i at blive et folkeeje og gå på kompromis med deres gastronomiske passion, fordi producenterne kræver folkelighed, nærvær og kommunikation alle kan forstå i stuerne. I sidste ende er det deres personlighed de sælger, og ikke deres madlavning fastslår The Guardians madanmelder.
Læs hele historien her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen kaster ny trecifret millionpulje ind i dansk turisme: ”Det kan man mildt sagt kalde en god start for den nye minister”
30-08-2024
-
HORESTA hylder løft til turismen - og løfter pegefinger
30-08-2024
-
Markant flere rejser med tog i 2023
30-08-2024
-
En særlig værdi i uddannede guider: Ny turismeuddannelse åbner i Roskilde
30-08-2024
-
Operatør holder tæt om nyt hotel i Esbjerg
30-08-2024
-
Kendt slagter overtager restauranten med den legendariske bøfsandwich
30-08-2024