Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Så længe der har været TV, så længe har kokke trådt ind på skærmen og inspireret madvanerne i verdens husstande. Og profilerne er mange. Hos nogen er konceptet hjemlig hygge, mens andre programmer drives af raseriudbrud, skriver den engelske avis The Guardian.
Madanmelder fra selv samme avis, Tim Hayward, skriver et disse tv-kokke snart er saga blot. Han tror ikke længere på konceptet, selvom madprogrammer på Netflix og Youtube hitter.
”Problemet er, at TV-produktionerne har gjort kokkene til kendisser, og de bringer ikke nyt talent til skærmen,” skriver han.
Talenterne er tilmed ikke længere interesserede i at blive et folkeeje og gå på kompromis med deres gastronomiske passion, fordi producenterne kræver folkelighed, nærvær og kommunikation alle kan forstå i stuerne. I sidste ende er det deres personlighed de sælger, og ikke deres madlavning fastslår The Guardians madanmelder.
Læs hele historien her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flammen sætter rekord med millionoverskud og vækstplaner
25-04-2025
-
Stærk vækst i amerikanske turister til Danmark
25-04-2025
-
Mangel på arbejdskraft bremser vækst i turismen
25-04-2025
-
Tysk momsnedsættelse bekymrer dansk turistbranche
25-04-2025
-
København får international bæredygtighedscertificering
25-04-2025
-
Falsled Kro løfter resultatet til millionniveau
25-04-2025
-
Nye ejere skal føre Molskroen videre i samme ånd
25-04-2025
-
Alle museer i Odense har nu Green Attraction-certificering
25-04-2025