Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I 2019 får Radisson RED danmarkspremiere, når det internationale livsstilshotel-brand åbner i Aarhus.

Hotellet er det første af sin slags i hele Norden og står næste efterår klar til at modtage gæster helt centralt i den danske second city. Det nye Radisson RED får udsigt til blandt andet Rådhuspladsen, Musikhuset og Aros Kunstmuseum og kommer til at tælle 78 store designværelser, moderne møde- og event-faciliteter samt fitnesscenter, bar og restaurant.

”Med sin enestående samling af kulturelle oplevelser, internationale virksomheder og førende videninstitutioner er Aarhus på rekordtid blevet et hotspot for både ferie- og erhvervsgæster. Derfor ser vi meget frem til at konsolidere vores nordiske position og danske portefølje med et livsstilsbrand i den danske second city,” siger distriktsdirektør i Radisson Hotel Group, Sonja Dive-Dahl.

Ejer har fået nøglerne til Hotel Ry

Det er en kæmpe lettelse at have hotelnøglerne i hånden, fortæller Michael Gadeberg fra ejendomsselskabet Hotel Ry, der nu leder efter nye forpagtere.

Hotelkæde hylder sine lokalområder

En københavnsk hotelkæde ønsker at deltage aktivt i de lokalområder, hvor man driver hoteller. Nu lancerer kæden et koncept, som inviterer naboerne tættere på.

Log ind