Statens og Kommunernes Indkøb (SKI) har offentliggjort materiale vedrørende udbud af offentlige møder, kurser og konferencer. Dermed bliver det muligt for hoteller og konferencesteder, at byde på aftalen med det offentlige.

Aftalen indgår i Statens Indkøbsprogram og skal blandt andet dække staten og den øvrige offentlige sektors indkøb af lokaler, forplejning og overnatning i forbindelse med afholdelse af møder, konferencer og events. Aftalen bliver én samlet aftale, der dækker hele landet. SKI forventer, at aftalen vil være klar til brug den 10. maj 2025, når den eksisterende aftale udløber.

Informationsmøder om tilbudsafgivelse
Hvis du er interesseret i at byde på aftalen, afholder SKI to online informationsmøder, hvor du får mere information om, hvordan du afgiver tilbud. Det første møde kommer bredt omkring, mens det andet møde omhandler udfyldelsen leverandørens tilbud og brugen af ETHICS, som tilbuddet skal afgives igennem.

9. september 2024 klokken 10-12:
SKI fortæller om udbuddet, herunder opbygningen af udbudsmaterialet, indholdet af dokumenterne med fokus på dokumenter til tilbudsafgivelse og metoden for evaluering og tildeling. Derudover gennemgås det, hvordan tilbudsafgivelsen gennemføres elektronisk.

19. september 2024 klokken 10-11:
SKI orienterer om, hvordan du udfylder bilag C (leverandørens tilbud) og gennemgår, hvordan tilbudsafgivelsen gennemføres elektronisk.

Du kan læse mere om udbuddet på SKI’s hjemmeside.

Begge møder kræver deres egen tilmelding. Du tilmelder dig ved at sende en mail til Anja Olsen på [email protected] 

Stor gamingfestival vender tilbage i 2025

Sidste år lykkedes det for arrangørerne at tiltrække tusindvis af gæster i en tid, hvor der ellers var mange huller i arrangementskalenderen. Nu melder arrangørerne ud, at man vil gentage succesen.

Log ind