Årsdagen er for alle med interesse for hotel- og restauranterhvervet, men for medlemsvirksomheder er dagsprogrammet GRATIS.

Årets tema er digitalisering og AI, og vi dykker ned i, hvordan du kan effektivisere arbejdsgange, håndtere manglen på arbejdskraft og stadig udvikle den personlige service ved hjælp af ny teknologi.

Dørene til vores netværkslounge åbner kl. 9.00 i Øksnehallen i København, og programmet fortsætter til kl. ca. 16.30, hvor vi byder på en halv times eksklusiv musikoplevelse.

Her vil du få adgang til spændende oplæg og indsigt fra internationale og danske eksperter. Blandt talerne finder du keynote speaker Ken Hughes, der vil dele de nyeste trends og tendenser inden for AI og dets potentiale i vores branche.

Til årsdagen vil der også være rig mulighed for at dyrke og udvikle dit netværk. Både i løbet af dagen, hvor der bliver masser af tid til at mødes med nye og gamle kolleger i branchen i vores netværkslounge og om aftenen, hvor vi slutter årsdagen af med branchefesten ”HORESTA After Hours”, hvor god mad, drinks og livemusik skaber de perfekte rammer for uformelle samtaler og nye samarbejdsmuligheder.

Tilmeld dig "The Tech Revolution" i dag, så du er sikker på at få en plads. Tag også meget gerne hele ledergruppen med. Vi oplever et stigende antal virksomheder, hvor ledelsen tager afsted sammen for at få en fælles oplevelse og et fælles ståsted, når viden og inspiration fra dagen skal bruges i den praktiske hverdag.

Du kan tilmelde dig via dette link.

Ken Hughes vil dele de nyeste trends og tendenser inden for AI i branchen.

Ken Hughes vil dele de nyeste trends og tendenser inden for AI i branchen.

Save the date: HORESTA Årsdag 2024

Torsdag den 21. november 2024 samler vi igen hele branchen til det største brancheevent herhjemme - HORESTA Årsdag 2024. I år afholdes årsdagen i København, og dagen bliver fyldt med inspirerende talere og nye perspektiver. Traditionen tro afslutter vi dagen med et brag af en fest.

Log ind