I samarbejde med ledelseskonsulent Ulrik Lynge har vi udviklet en People & Culture Manager-uddannelse for alle med ledelsesansvar i hotel- og restaurantbranchen. Uddannelsen er bygget op med fire moduler og er tilrettelagt således, at der er ét modul i hvert kvartal.

Vi igangsætter nu et nyt forløb for dig, der vil blive en bedre leder og få ny inspiration til at øge motivationen blandt dine medarbejdere. Forløbet bliver afholdt på både Sjælland og i Trekantområdet og er udelukkende for HORESTA-medlemmer.

Uddannelsen vil optimere forudsætningerne for at være den bedst mulige leder og styrke lederkompetencerne inden for følgende syv læringsmål:

  1. At bliver bevidst om egen ledelsesadfærd og lederens indvirkning på egne medarbejdere.
  2. At bliver bevidst om hverdagsledelse og hvilke særlige opgaver der følger med lederrollen.
  3. At udvikle evnen til at kunne differentiere sin ledelsesstil i henhold til forskellige medarbejdertyper.
  4. At udvikle og træne evnen til at motivere sine medarbejdere ud fra syv centrale motivationsområder, som giver større forpligtigelse og daglig trivsel hos medarbejderne.
  5. At forstå og anvende viden om hvilke mekanismer der har indvirkning på et team – og hvad der dels udvikler teamet i en positiv retning og dels skaber dysfunktion i et team.
  6. At kunne bruge anerkendelse og feedback som et aktivt ledelsesværktøj og derigennem udvikle en kultur og et miljø, hvor feedback og anerkendelse er en naturlig del af hverdagen blandt alle ansatte.
  7. At blive klogere på generel ledelse og ledelsesrollen i sig selv, og blive bevidst om, hvilke forpligtigelser der følger med.

Vigtige datoer
Fyn/Jylland:

  • Første modul: torsdag den 14. november 2024
  • Andet modul: torsdag den 6. februar 2025
  • Tredje modul: torsdag den 8. maj 2025
  • Fjerde modul: onsdag den 27. august 2025

Sjælland:

  • Første modul: tirsdag den 12. november 2024.
  • Andet modul: onsdag den 5. februar 2025
  • Tredje modul: onsdag den 7. maj 2025
  • Fjerde modul: tirsdag den 26. august 2025

Du kan høre ledelseskonsulent, Ulrik Lynge, fortælle om vores People & Culture netværk herunder.

Prisen for alle fire moduler er 4.495 kroner og du tilmelder dig via linket i boksen. Er du ikke medlem af HORESTA, kan du læse om de mange medlemsfordele her
Tilmeld dig her

Log ind