HORESTA satte et skarpt fokus på den mentale trivsel til årets arbejdsmiljøkonference, ”Mental trivsel på menuen” på CodeNode i København. Her var der meldt udsolgt til en dag fyldt med oplæg fra brancheprofiler samt præsentation af en række konkrete redskaber til at styrke arbejdsmiljøet på arbejdspladsen.

Blandt oplægsholderne var Julie Granhøj, der er antropolog og seniorkonsulent i Norion. Hun delte ud af best practices fra analysen ”Mental trivsel på menuen”, som HORESTA har udarbejdet i samarbejde med FOOD og Norion.

Projektet har dykket ned i hverdagen hos flere end 150 danske restauranter og spisesteder for at finde de gode metoder, der medvirker til bedre trivsel i en travl branche. Via interviews og trivselsundersøgelser har danske restauranter været inviteret til at deltage i undersøgelsen, som har haft til formål at udvikle konkrete værktøjer til medarbejdernes trivsel, der virker i praksis.

Dette kan du høre Julie Granhøj uddybe meget mere i videoen nedenfor, hvor også fastholdelses- og rekrutteringsekspert Christine Zabel deler tips til, hvordan man bedst muligt øger trivslen og tilknytningen til ens arbejdsplads.

Log ind