Forberedelserne til Årets Kok og Årets Tjener 2025 er i fuld gang, og vi glæder os.
De to vindere får hængt deres guldmedaljer om halsen til marts næste år, men inden da afvikler vi semifinaler i Odense, og det sker allerede om en måneds tid.
Har du ambitioner om at vinde det gastronomiske guld, så er det nu, du skal gribe chancen – fristen for tilmelding udløber nemlig allerede på fredag den 11. oktober!
"I HORESTA er vi enormt stolte af at kunne bidrage til udviklingen af dansk gastronomi gennem disse prestigefyldte konkurrencer. Her ser vi nogle af landets mest talentfulde kokke og tjenere konkurrere om titler, der skaber forbilleder og løfter niveauet i branchen," udtaler Pia E. Voss, administrerende direktør i HORESTA.
Er du dansk statsborger med svendebrev som kok eller tjener (eller tilsvarende udenlandsk uddannelse), kan du tilmelde dig og kaste dig ind i kampen. Alle tilmeldte er automatisk med i semifinalerne den 10. november, og kun de 6 bedste kokke og 6 bedste tjenere avancerer til de nervepirrende finaler i København den 11. marts 2025.
Tilmeld dig Årets Kok her og Årets Tjener her, og gør dig klar til at vise, hvad du kan!
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Optakt: Sebastian er klar til Bocuse d'Or 2025
26-01-2025
-
Webinar: Sådan håndterer du opsigelser
24-01-2025
-
Svagt stigende optimisme i erhvervet
24-01-2025
PRESSEKLIP
-
Fødevarelinje på ny ungdomsuddannelse skal sikre arbejdskraft
25-01-2025
-
SF: Turismeskat skal finansiere lokal udvikling
25-01-2025
-
HORESTA: Stigende tyveri udfordrer restauranter med udendørsservering
25-01-2025
-
Familievirksomhed tredobler hotellejligheder og ser mod Europa
25-01-2025
-
Madværkstedet København sætter fokus på sundhed
25-01-2025
-
Fårup Sommerland: Investeringer sikrer turismens fremtid
25-01-2025