Var du med til HORESTA Årsdag 2022, så husker du med sikkerhed Ken Hughes. Nu kan du opleve ham igen, når han vender retur til København for at optræde på dette års største event i hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

På HORESTA Årsdag 2024 den 21. november skal det handle om AI og digitalisering, og når Ken Hughes går på scenen vil det handle om, hvordan ny teknologi kan bruges til at skabe unikke oplevelser og samtidig styrke båndet mellem virksomheder og gæster.

LÆS MERE OM HORESTA ÅRSDAG 2024

Ken Hughes rejser verden rundt for at rådgive nogle af de største brands på kloden i, hvordan de bedst håndterer forbrugernes nye præferencer. Han kalder sig Customer Experience Strategist og blandt hans kunder er brands som Barclays, Cisco, Coca-Cola og Google.

På HORESTA Årsdag vil du også kunne opleve andre inspirerende oplæg. For eksempel om robotteknologi, og om hvordan vi skaber motivation og engagement blandt medarbejderne i en tid med øget fokus på digitale løsninger.

TILMELD DIG HORESTA ÅRSDAG 2024

Det er en uge siden, vi åbnede for tilmelding til årsdagen, og allerede nu har over 180 tilmeldt. Husk, at hvis I er medlemmer af HORESTA er der gratis adgang til vores dagsprogram.

Husk også at vi er værter ved et brag af en branchefest om aftenen, hvor du får mulighed for at netværke med hundredvis af branchekolleger, spise god mad og få lidt godt at drikke.

Save the date: HORESTA Årsdag 2024

Torsdag den 21. november 2024 samler vi igen hele branchen til det største brancheevent herhjemme - HORESTA Årsdag 2024. I år afholdes årsdagen i København, og dagen bliver fyldt med inspirerende talere og nye perspektiver. Traditionen tro afslutter vi dagen med et brag af en fest.

Log ind