Verden er i konstant forandring, og det samme er forbrugernes efterspørgsel. I et globaliseret univers udvikler alting sig med en større hastighed end nogensinde før, og som BtC-virksomhed er det i stigende grad en udfordring af forstå og følge med i forbrugernes efterspørgsel.
Hvor købevillige er de? Kræver de autenticitet eller digitaliserede løsninger?  Har de droppet kødet og alt der ikke er økologisk? Går de i stigende grad over til alkoholfri øl, vin og spiritus?

Spørgsmålene er mange, og de kan være svære at svare entydigt på. Selv for eksperter. Men på HORESTA Årsdag 2024 den 21. november i Øksnehallen forsøger vi nu alligevel at løfte den fælles indsigt i de komplekse forbrugsmønstre.

Vi har nemlig inviteret fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen til at holde et oplæg på dagen.
Louise er ikke alene en af de mest eftertragtede fremtidsforskere i sin generation i både Danmark og i udlandet. Hun er også vært på tv-programmet ”Luksusfælden”, forfatter og foredragsholder.

På årsdagen leverer hun sit bud på, hvordan forbrugerne i turisme- og oplevelseserhvervet reagerer på de megatrends, vi ser i samfundet i øjeblikket.

Du kan læse mere om HORESTA Årsdag 2024 og tilmelde dig programmet for både dag og aften her.

Medlemmer af HORESTA har fri adgang til dagen, og I er meget velkomne til at tage hele ledergruppen med. Husk at deltagelse kræver tilmelding, selv om det er gratis.
Ikke-medlemmer er også meget velkomne på dagen, men skal købe en billet. 

Om aftenen slutter vi årsdagen af med en branchefest tæt på Øksnehallen i DGI-Byen. Her er prisen for både medlemmer og ikke-medlemmer 895 kroner for en aften med både tre retters menu, vin, drinks og dansevenlig DJ-musik.

Varmer op til årsdag med AI i fokus

Den teknologiske revolution har ramt os, og det har også betydning for hotel- og restaurationsbranchen. Derfor sætter HORESTA fokus på den teknologiske udvikling under sin årsdag.

Log ind