Der var udsolgt til vores Restaurant Insight 2024 på Kayak Bar, hvor der var mulighed for at få inspiration til hvordan man kan udvikle sin virksomhed. Samtidig var der interessante oplæg, der gav mulighed for at blive opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til restaurantbranchens udvikling.
Her holdt blandt andet cheføkonom i HORESTA, Jonas Kjær, oplæg om hvordan det er gået for branchen i 2023, og hvordan markedet generelt ser ud lige nu.
Derudover var der også oplæg fra stifter af Gasoline Grill, Klaus Wittrup og cheføkonom i Nordea, Helge J. Pedersen.
Du finder oplæggene i deres fulde længde på vores hjemmesiden under ’analyser’ eller ved at trykke på følgende Link.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott runder 9.300 hoteller globalt
04-02-2025
-
Helsingør ændrer nattelivsregler for unge
04-02-2025
-
Norske Strawberry investerer stort: Kurs mod 250 hoteller
04-02-2025
-
Pizza Hut gør comeback med 15 nye restauranter
04-02-2025
-
Turismens CO2-aftryk falder trods vækst
04-02-2025
-
6 af 10 danskere vil bruge flere penge på rejser fremover
04-02-2025
-
Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Næstved
04-02-2025
-
Nye ejere overtager kendt hotel i Ærøskøbing
04-02-2025