Vi har sat jagten ind på de næste vindere af de officielle danmarksmesterskaber for kokke og tjenere, Årets Kok og Årets Tjener 2024.

Vi leder efter det gastronomiske stjerneskud, som kan levere en madoplevelse, der får tid og sted til at stå stille. Samtidigt kigger vi efter en professionel tjener med et helt unikt servicegen, som kan løfte gæsteoplevelsen til helt nye højder.

Hvis det lyder som dig, eller en du kender, så skynd dig endelig at tilmelde dig i din kategori. Deadline for tilmelding er den 12. oktober 2023.

Alle danske statsborgere med svendebrev som kok eller tjener, eller tilsvarende udenlandsk uddannelsesbevis, kan tilmelde sig.

Samtlige tilmeldte deltager automatisk i semifinalerne den 12. november i Odense og har mulighed for at være blandt de otte, som kvalificerer sig til kategorifinalerne, som afvikles den 17. marts 2024 i MCH Messecenter Herning.

Udover Årets Kok og Årets Tjener vil vi også kåre Årets Nytænker og Årets Assistent.

Læs mere om Årets Kok og tilmeld dig her

Læs mere om Årets Tjener og tilmeld dig her

 

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind