Hvis du skal opsige en eller flere medarbejdere, er der flere forhold, du som arbejdsgiver skal være opmærksom på for at sikre, at du overholder alle dine forpligtigelser

For at give den bedste rådgivning har HORESTAs juridiske eksperter her samlet fem gode råd, der blandt andet omhandler varsel, godtgørelse og ferie i opsigelsesperioden.

Medlemmer kan finde rådene her

Derudover kan du som medlem af HORESTA altid få rådgivning om alle vilkår i forbindelse med opsigelse medarbejdere ved at kontakte vores juridiske callcenter på [email protected] eller +45 35 24 80 40.

Er du ikke allerede medlem af HORESTA, kan du læse meget mere om rådgivningen og fordelene, der følger med et medlemskab her.

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Log ind