Efter et 2022 med galopperende indkøbspriser for restaurantbranchen opfordrer CEO i Sovino Brands, Lasse Sørensen, branchen til at udfordre leverandørleddet.
Han sammenligner situationen med et spil Sorteper, hvor de fulde prisstigninger vandrer igennem alle led fra producent, via grossist for til sidst at ende i hånden på restaurantbranchen. Hver gang.
”Vi er nødt til at sige til vores leverandører, at de også må æde noget af stigningen. Det er jo ikke sådan, at fordi priserne for deres råvarer er steget med 25 procent, så skal de også tjene 25 procent mere”, sagde han, da han holdt oplæg på HORESTAs Restaurant Kick Off 2023.
På Kick Off’et fortalte Lasse Sørensen også om, hvordan Sovino Brands har klaret sig under krisen og i tiden efter. I den forbindelse bemærkede han:
”Det at drive virksomhed i Danmark i dag, det er jo noget andet, end det var for fem år siden”. Hør i videoen herover, hvad han mente med det.
HORESTA XKLUSIV - Medlemmer af HORESTA kan finde en fuld videooptagelse af vores Kick Off her. På denne side finder du også kortere videoer med oplægsholdere samt deres præsentationer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen kaster ny trecifret millionpulje ind i dansk turisme: ”Det kan man mildt sagt kalde en god start for den nye minister”
30-08-2024
-
HORESTA hylder løft til turismen - og løfter pegefinger
30-08-2024
-
Markant flere rejser med tog i 2023
30-08-2024
-
En særlig værdi i uddannede guider: Ny turismeuddannelse åbner i Roskilde
30-08-2024
-
Operatør holder tæt om nyt hotel i Esbjerg
30-08-2024
-
Kendt slagter overtager restauranten med den legendariske bøfsandwich
30-08-2024