I næste uge skal en række af de bedste danske kokke og tjenere i kamp. På få timer skal måneders hård træning foldes ud og demonstreres over for dommere med kritiske blikke og krævende smagsløg.
Både mandag, tirsdag og onsdag er der konkurrencer i Lokomotivværkstedet i København.
Mandag gælder det den danske udtagelseskonkurrence til Bocuse d’Or, hvor tre topkokke skal kæmpe om at blive Danmarks næste bud på en VM-medalje. Tirsdag gælder det Årets Kok og Årets Tjener, hvor otte kokke og lige så mange tjenere kæmper om af bliver Danmarks bedste, og endelig onsdag er det de bedste kokke-, tjenerelever samt elever inden for smørrebrød-catering, som skal konkurrere om DM-medaljer.
Det er muligt at overvære alle konkurrencer. Mandag er der fri adgang til Bocuse d’Or-udtagelsen, mens konkurrencerne tirsdag og onsdag kræver billet til messen Madværkstedet.
Har du ikke mulighed for at være til stede i Lokomotivværkstedet, kan du følge de tre konkurrencer på livestream.
Mandagens udvælgelseskonkurrence foregår fra kl. 10.00 til kl. 17.30 og kan følges på Bocuse d’Or Danmarks hjemmeside.
Årets Kok og Årets Tjener-konkurrencerne kan følges via HORESTAs konkurrencehjemmeside Gastrofighters.dk, og det er også her, at livestream fra onsdagens elevkonkurrencen kan findes. Begge dage mellem kl. 9.00 og 16.30.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott runder 9.300 hoteller globalt
04-02-2025
-
Helsingør ændrer nattelivsregler for unge
04-02-2025
-
Norske Strawberry investerer stort: Kurs mod 250 hoteller
04-02-2025
-
Pizza Hut gør comeback med 15 nye restauranter
04-02-2025
-
Turismens CO2-aftryk falder trods vækst
04-02-2025
-
6 af 10 danskere vil bruge flere penge på rejser fremover
04-02-2025
-
Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Næstved
04-02-2025
-
Nye ejere overtager kendt hotel i Ærøskøbing
04-02-2025