Hvis du eller dine medarbejdere går med spirende lederdrømme, eller vil du som leder dygtiggøre dig, har HORESTA sammen med Dania netop lanceret en ny lederuddannelse skræddersyet til hotel-, restaurant- og turismeerhvervet.

Uddannelsen består af seks moduler, som hvert strækker sig over tre måneder. Der er syv undervisningsdage i hvert modul, og uddannelsen er tilrettelagt med onlineundervisning, som giver dig mulighed for at tilpasse undervisningen til dit arbejds- og privatliv.

Når du har gennemgået uddannelsen, vil du være bedre i stand til bl.a. at analysere og løse ledelsesudfordringer, skabe et godt arbejdsmiljø, forstå egen personprofil og hvordan du bruger værktøjet i din ledelse, håndtere både strategisk og praktisk lederskab samt forebygge og løse konflikter.

Du kan læse mere om uddannelsen, mulighed for tilskud og hvordan du tilmelder dig lige her.

Læs mere om Hospitality Management

Pia
Chef for uddannelse og konkurrencer
Pia Svane

Helena K.
Chefkonsulent
Helena Kajinic

Mangel på arbejdskraft bremser vækst i turismen

Rekrutteringsproblemer for kokke og tjenere skaber store udfordringer for branchens drift og udvikling. HORESTA efterlyser politisk handling for at sikre adgang til kvalificeret arbejdskraft.

Farvel til 1000-kronesedlen: Sidste chance nærmer sig

Nationalbanken har sat dato på farvel til landets største pengeseddel. Fra 31. maj mister 1000-kronesedlen sin gyldighed. Hoteller, restauranter og andre aktører i turismeerhvervet bør nu tage deres forholdsregler.

Mangel på hænder hæmmer vækst i gastronomi og turisme

Hoteller og restauranter over hele landet kæmper fortsat med at finde de nødvendige hænder. Rekrutteringsudfordringerne bremser væksten i en branche, der ellers har både kapacitet og efterspørgsel til at skabe endnu flere arbejdspladser og bidrage væsentligt til dansk økonomi.

Log ind