Moltkes Palæ har arbejdet dedikeret for at bevæge sig i en grønnere retning og reducere palæets miljøpåvirkning. Derfor var glæden også stor blandt medarbejderne, da Moltkes Palæ modtog Green Key-certificeringen.

I en fredet bygning fra 1702 er det ikke en simpel opgave at blive Green Key-certificeret. Det har været en fælles indsats blandt alle medarbejderne, som fortsat vil byde ind med gode idéer og tage aktiv del i rejsen mod en grønnere fremtid.

“Vi er stolte af at modtage Green Key-certificeringen. Vi ønsker at gøre det let for vores kunder at træffe et aktivt valg, der belaster miljøet mindst muligt. Med Green Key-certificeringen kan vores kunder stole på, at vi gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet,” siger direktør og partner, Allan Hansen.

I 2021 modtog palæet også Det Økologiske Spisemærke i bronze. Det betyder, at 30 til 60 procent af palæets råvarer er økologiske. Derudover arbejder Evenues, der driver Moltkes Palæ, også på at opnå Green Key-certificering for deres øvrige venues ved Islands Brygge og i Odense.

“Det er altid glædeligt, når vi kan certificere nye virksomheder. Flere og flere mærker de stigende forventninger, som gæsterne har til bæredygtige løsninger, og det er med til at sætte turbo på den grønne omstilling. Udviklingen i Green Key er også med til at understrege, at certificeringen er troværdig for både virksomheder og gæsterne,” siger Mikal Holt Jensen, der er miljøchef i HORESTA og sekretariatsleder i Green Key Danmark.

Danske Hoteller satser på Green Key

Hotelkæden Danske Hoteller sætter stærk ind på den grønne omstilling. Derfor har kæden nu besluttet, at alle hoteller skal opnå turismemærket Green Key.

Log ind