Caritas afholder et møde for nytilkomne ukrainere den 21. juni kl. 17 i København. På mødet vil der være gennemgang af sociale tilbud for målgruppen samt viden om det danske arbejdsmarked. Dernæst vil en jobmesse åbne, hvor de nytilkomne flygtninge kan gå rundt til forskellige stande og enten møde konkrete arbejdsgivere eller få adgang til viden om eks. CV- og jobsøgning eller sprogundervisning.

Her har I mulighed for at præsentere jobmulighederne i jeres virksomhed.

Formålet med eventet er at facilitere, at de nytilkomne kan komme tættere på det danske arbejdsmarked, og evt. interesserede virksomheder, der ønsker at deltage i jobmessen, kan kontakte os på [email protected].

Eneste krav til deltagelse er at den enkelte virksomhed kan tilbyde min. 10 stillinger samt at ansættelse foregår efter gældende løn- og ansættelsesvilkår. Alle interesserede opfordres til at henvende sig hurtigst muligt, så vi sikrer at arbejdsgivere får besked om evt. mulighed for en stand til jobmessen i god tid inden messen.

Eventet afholdes i samarbejde mellem MigrantCenter Hovedstaden og Caritas Danmark

Restaurantkæde udvider: - Nu rykker de udenfor København

Den 19. juli klokken 8.30 åbner Mad & Kaffe en ny restaurant i Lyngby Storcenter. Med udeservering på Klampenborgvej bliver denne restaurant den fjerde i rækken, som ejerne bag konceptet kan byde deres gæster velkommen til.

Log ind