HORESTA inviterer til webinar den 13.juni kl. 13.00-15.00 med fokus på forbrugernes vinkel i forhold til bæredygtige take-away produkter.

Dette webinar kigger nærmere på forbrugernes holdning og adfærd i forhold til valg af mere bæredygtige take-away løsninger. Vi får besøg af Naboskab, der vil fortælle om deres forbrugeradfærdsundersøgelse, og New Loop, der vil dele hvordan forbrugerne modtager nye typer take-away løsninger.

Vil du med? Tilmeld dig her.

Program for dagen:

  • Naboskab fortæller om forbrugeradfærdsundersøgelse og evt. nye projekter
  • New Loop om deres tanker ift. Take-away løsninger til slutbrugeren mm.
  • Hvordan kan vi hjælpe branchen på vej særligt ift. plastik i take-away emballage

Arrangementet er en del HORESTAs Less-Plastic sektorsamarbejdet med Miljøstyrelsen om at nedbringe mængden af plastik i take-away.

Maria Olafsson 147X200
Politisk chef
Maria Olafsson

Meyers vil tage næste svære skridt

Fødevareselskabet har på seks år skubbet indkøbet af nordiske bælgfrugter i kantiner voldsomt op. Nu skal historiefortællingen i spil for at få privatforbrugerne med.

HORESTA: Hotelbranchen er optaget af ESG

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at ESG er et stigende fokusområde. ESG står for environment, social og governance, og er et udtryk for virksomheders samlede bæredygtighedsprofil.

Log ind