Vil I udvikle nye bæredygtige koncepter eller videre udvikle på nogle af jeres nuværende projekter, der både styrker jeres egen forretning, men også den samlede restaurationsbranche? Lige nu søger Restore Restaurants restauranter i Region Hovedstaden, der ønsker at deltage i et innovationsforløb i foråret 2022.

De fire innovationsforløb, som I kan deltage i, har overskrifterne:

  1. Kooperativ leveringstjeneste
  2. Kommunikation til dine gæster om ændringer i din forretning
  3. Employéer branding
  4. Bæredygtig emballage

Projektet Restore Restaurants vil hjælpe hovedstadens restauranter til hurtigt at omstille sig til nye segmenter og ændrede behov i forlængelse af COVID-19. Formålet er at sikre restauranternes langsigtede overlevelse og bruge krisens begrænsninger som afsæt til at skabe innovation i branchen.

Læs mere om de fire forløb, og tilmeld dig senest 10. februar 2022.

Restore Restaurants har en bred partnergruppe bag sig med deltagelse af: Food Organisation of Denmark, DRC - Danmarks Restauranter & Caféer, HORESTA, Københavns Kommune og Wonderful Copenhagen. Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

HORESTA: Restaurantbesøg er stagneret på højt niveau

Danskerne foretog i alt 454 mio. besøg på restauranter, caféer, fastfoodrestauranter og andre udespisesteder i 2023. Selvom tallet er højt, er der tale om en lille nedgang fra året før. Særligt kaffe to go og kaffebarer har mærket tilbagegang.

Log ind