HORESTA gentager til foråret succesen med et nyt uddannelsesforløb i revenue management. Revenue management er en central disciplin for hotelbranchen, som handler om at optimere omsætningen ved at sælge de rigtige produkter til den rigtige pris på det rette tidspunkt.

Du vil blive undervist af Danmarks stærkeste team inden for revenue management: HORESTAs forsknings- og udviklingschef, Benedikte Rosenbrinck, som har en PhD i revenue mangement og Kaare Kjerrumgaard, der har mere end 20 års praktisk erfaring med rådgivning og undervisning i disciplinen.

Uddannelsesforløb

Til dig, der til daglig arbejder med salg og distribution, tilbyder vi et kursusforløb for Revenue Managere. Forløbet består af 5 moduler á 2 kursusdage og er for dig, som ønsker at blive endnu bedre til at bruge Revenue Management.

Tilmelding

Forløbet består af i alt 5 moduler á 2 kursusdage, hvor du bliver undervist og løser opgaver med udgangspunkt i din virksomhed. Forløbet skal hjælpe dig til at identificere optimeringsmulig-heder for din virksomhed, ligesom du får til opgave at udarbejde en implementeringsstrategi.

Kursusmodul 1: Kundeanalyse, Segmentering & Forecasting

Kursusmodul 2: Positionering, Differentiering & Produktkendskab

Kursusmodul 3: Prissætning, Prisstruktur & Pris-produktudvikling

Kursusmodul 4: Optimering, Strategi, Kommunikation & Implementering

Kursusmodul 5: Online synlighed, Distribution & Salg

Læs mere om de enkelte kursusgange (PDF).

Tilskud
Virksomheden har mulighed for at søge støtte fra Kompetenceudviklingsfonden, hvis kursusdeltageren er omfattet af overenskomsten mellem HORESTA/3F. Medarbejderen skal desuden have minimum 6 måneders anciennitet. Der kan maksimalt opnås 2 ugers kompetencestøtte svarende 74 timer pr. medarbejder. Støtten er desuden betinget af, at medarbejderen ikke har forbrugt sine opsparede uger i indeværende år.

Der kan opnås et tilskud på 140 kr. pr. time eller i alt 10.780 kr. for deltagelse på dette uddannelsesforløb.

Kontakt
Har du spørgsmål, eller ønsker du at tilmelde dig kursusforløbet, er du meget velkommen til at kontakte HORESTAs analyseafdeling på tlf.: 35 24 80 80 eller e-mail: analyse@horesta.dk.

Benedikte.jpg
Udviklingschef, Phd.
Benedikte Rosenbrinck

Log ind