HORESTA holder i næste måned to kurser. Det ene med fokus på at udnytte potentialet i hotelsystemer. Det andet med tips og tricks til at skabe mere synlighed på de sociale medier.

Udnyt potentialet i jeres hotelsystemer

Selv de mindste overnatningsvirksomheder benytter ofte en række systemer til at udbyde kapacitet, pris, registrere reservationer, mersalg, revenue management, samt at håndtere betaling og fakturering, bogføring og gæsteanmeldelser.

Hvis du ønsker at maksimere udbyttet af jeres løsninger så meld dig til en eftermiddag med indsigt den 21. september kl. 12.00-16.00. Vi forventer, at kurset bliver i Trekantsområdet.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her

Synlighed på sociale medier/nettet

HORESTAs kursus gennemgår de forskellige muligheder for at øge synligheden på internettet, udover ved søgeordsoptimering, sociale medier og kommisionsbetalt markedsføring. I løbet af kursusdagen får I mulighed for at afdække jeres virksomheds tilstedeværelse på internettet med henblik på at prioritere optimeringsmulighederne for øget synlighed online.

Dette kursus finder sted mandag d. 26. september kl. 9.00 - 16.00 i Aalborg

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her

 

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind