Inden I som virksomhed springer ud i at ansætte medarbejdere fra udlandet, er det en god idé at have overblik over, hvad det kræver af jer som arbejdsgiver. Der er nemlig mange regler på området, og forud for ansættelsen kan der ligge en længere sagsbehandlingstid hos det offentlige.

Som medlem af HORESTA har I adgang til den viden, der er nødvendig for at hente arbejdskraft til jeres virksomhed i Danmark. Er I endnu ikke medlem og ønsker at blive det, så klik her.

Det gælder de forskellige regler for arbejdskraft fra hhv. nordiske lande, EU-Lande og ikke-EU-lande, og krav til løn- og ansættelsesforhold.

Log ind her og få adgang til den nødvendige viden om ansættelse af arbejdskraft fra udlandet.

Generelt kan det være en fordel at gøre brug af Erhvervsstyrelsens digitale værktøj til at finde frem til ansøgninger, der skal udfyldes i forbindelse med, at I henter arbejdskraft til Danmark.

På hjemmesiden bliver I guidet trin for trin ved at besvare en række spørgsmål, som gør, at ansøgningsprocessen tilpasses efter jeres ansøgning. 

Har I spørgsmål, er I velkommen til at kontakte Luise Mai Bøgestad, advokat i HORESTA.

Kursus: Støtte til efter– og videreuddannelse

Kl. 09.30 - 12.00.

HORESTA inviterer til kursus i de økonomiske støtte muligheder, som eksisterer både offentligt og i overenskomsten mellem 3F/HORESTA i forhold til efter- og videreuddannelse.

Log ind