På et nyt HORESTA-webinar fortæller Michael Minter fra CONCITO om deres nye database til at måle fødevarers CO2-aftryk, mens Michael Zwicky Hauschild, forsker på DTU, giver indblik i livscyklusvurdering af mad inklusiv transport. Fødevarechef i HORESTA sætter fokus klimavinklen for de nye kostråd, mens miljøchef Mikal Holt Jensen giver råd om bæredygtige fisk og madspild.
Dette webinar er det 2. i rækken af HORESTAs SusDaneable-webinarer, hvor vi giver jer et overblik over, hvad der udgør en klima- eller miljøbelastning, samt hvad I som restaurant, cafe eller cateringvirksomhed kan gøre for at blive mere bæredygtige og nedbringe jeres CO2-aftryk, der ikke kun er til gavn for miljøet, men også kan begrænse jeres driftsomkostninger og fremtidssikre jeres koncept.
”Det behøver ikke at være ressourcetungt eller omkostningsfuldt at få et overblik over virksomhedens CO2-aftryk, og på dette webinar giver vi indblik i, hvilke værktøjer der er til rådighed for erhvervet,” siger Mikal Holt Jens, miljøchef i HORESTA.
Webinaret finder sted den 16. marts kl. 13.00-14.00. Tilmeld jer her.
Indtil da har vi samlet en oversigt over muligheder for støtte til den bæredygtige omstilling af virksomheden. Læs mere her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny turismeaftale sikrer 100 millioner til vækst
19-11-2024
-
Norsk milliardær og Norwegian lancerer ny loyalitetsvaluta
19-11-2024
-
Skuespilhuset, Operaen og Gamle Scene modtager internationalt miljømærke
19-11-2024
-
Restauranter taber stort på udeblevne gæster
19-11-2024
-
Djurs Sommerland vinder årets pris for sjette gang
19-11-2024
-
Nyt SKI-udbud: Hoteller og venues får en ny chance
19-11-2024