”Det magiske ved et måltid sker, fordi alt foregår så intenst i nuet med de mennesker, du er sammen med. Det er med til at skabe en fuldkommenhed i livet. For mig betyder værtskab alt, og jeg kæmper for at give gæsterne den oplevelse, jeg selv ønsker.”
Jakob de Neergaard er ny køkkenchef på Restaurant Marchal. Og han glæder sig ikke kun til at udvikle smage og sætte nye ambitioner for køkkenet. Han glæder sig også over, at han med titlen er med til at sætte en ny dagsorden. Jakob har nemlig formået at trække stikket fra gastronomi-ræset i ti år og alligevel vende tilbage til toppen.
Læs hele portrættet i VISITOR.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flertal af danskerne ser positivt på turismen
19-12-2024
-
Danmark fører an med flest nye hotelværelser i Norden
19-12-2024
-
Wolt vil tilbyde lån til restauranter
19-12-2024
-
Ny liste skal skabe klarhed om certificeringer
19-12-2024
-
Vesterhavet slår rekord i udenlandske overnatninger
19-12-2024
-
Novo Nordisk overtager Strandhotel Røsnæs
19-12-2024
-
Sønderjysk hotel får nye ejere – genåbner i 2025
19-12-2024