Nogle virksomheder i erhvervet har allerede besluttet at lukke køkkenerne de næste 14 dage, mens regeringen har anbefalet en stor del af danskerne til at blive hjemme som følge af coronavirussen.
Det har konsekvenser for virksomhedernes leverandøraftaler, bookinger, medarbejderforhold og meget mere, men man må heller ikke glemme den elektroniske egenkontrol.
”Hvis virksomheden har lukket over en længere periode, kan I sætte den elektroniske egenkontrol på ferie, så der ikke bliver kastet kontroller i perioden. Dermed undgår I at komme tilbage til en masse udløbne kontroller,” skriver leverandøren eSmiley, som HORESTA samarbejder med.
Læs mere om, hvordan man pauser løsningen her.
Har medlemsvirksomheder fødevarespørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte HORESTAs fødevarechef.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyt hotelprojekt i Fredericia vækker stor interesse
28-01-2025
-
50 år med oplevelser: Fårup-direktør opfordrer til investering
28-01-2025
-
Ny ejer til 350 år gammel kro i Nordsjælland
28-01-2025
-
Ruths Hotel ansætter ny restaurantchef med topgastronomisk erfaring
28-01-2025
-
Comwell opgraderer hotel i Rebild Bakker
28-01-2025
-
Danske kokke vinder sølv ved VM og styrker gastronomisk branding
28-01-2025
-
Uber vender tilbage til Danmark gennem partnerskab med DRIVR
28-01-2025
-
Horesta: Ens regler for salg af alkohol til unge
28-01-2025
-
Stigende tyveri rammer restauranter
28-01-2025
-
MCH A/S opnår international certificering for bæredygtige events
28-01-2025