Vil I sikre, at alle virksomhedens medarbejdere er sat ind i de gældende retningslinjer for erhvervet og hygiejnekrav? Med HORESTA og BarMas nye online-kursus i vejledningen Safe to visit får I al den nødvendige information samlet et sted, og ledelsen kan holde øje med gennemførselsprocenten.

Næsten 1.000 medarbejdere fra erhvervet har allerede gennemført kurset, og nu er det også tilgængeligt på engelsk.

Kurset er let og overskueligt at komme i gang med, og det kan gennemføres fra smartphone, tablet og computer. Det tager ca. 1 time.

Kurset er inddelt i fem hovedpunkter:

  1. Sikker afstand
  2. Klar information om god adfærd
  3. Grundig rengøring, vask og desinfektion
  4. Sikkerhed for højt hygiejneniveau
  5. Styr på arbejdsgange

Få adgang til kurset her. Det er gratis for medlemmer af HORESTA.

 

Send gerne billeder fra jeres virksomhed med, hvordan I benytter vejledningen til [email protected]. Så deler vi dem meget gerne i HORESTAs kanaler. Nedenfor kan I se et billede fra restauranten Fleisch i Kødbyen:

20240606 DSC00509
Fødevarechef
Tine Skriver

Topkok overtager driften af tre restauranter

Han har indtil for nyligt været ansigtet på gourmet-succesen Ghrelin, men fremover skal Anders ’Kuk’ Kristensen styre tre spisesteder, hvor skulderne er sænkede og priserne gode.

Log ind