En række af erhvervets allerstørste talenter skal i konkurrence, når DM i Skills løber af stablen i Bella Center fra torsdag til lørdag.

Følg med når HORESTA dækker konkurrencerne på Facebook-siden Gastrofighters.

Kokkeeleverne skal lave forret, hovedret og dessert i 12 couverter, og opgaven lyder fiskeconsommé, chateaubriand af gris og kalvebryst samt Skærsild fra Arla Unika. Til dessert skal de indbudte gæster have en soufflé.

Sideløbende med kokkeelevernes konkurrence skal tjenerne servere, flambere og mixe cocktails m.m. Smørrebrød- og cateringeleverne skal præstere en buffet med forskellige anretninger, og receptionisteleverne konkurrerer i et rollespil.

Konkurrencerne bliver vurderet af stjernespækkede dommerpaneler med flere af erhvervets største profiler.

Se deltagere og dommere nedenfor.

Kokkeelever:

Elisabeth Madsen                    Musikkens Hus

Magnus Juul Kristensen          Restaurant Struktur

Marie Ipsen                              Cafe Gran

Sif Østergård Buhl                    Hotel Rødding

Jakob Andersen Banke            Comwell Klarskovgård

Simone Tara Sohne                   Hotel d’Angleterre

Ian Nicolaas Holm Tamis          Christianshøjkroen / Molen

Victor Gram Højris                     Restaurant Remouladen

Jesper Vind Madsen                 Anlægspavillonen Holstebro

Jonas Buus Sørensen                Restaurant Vinkælderen

Tjenerelever:

Sebastian Vistesen                                                 AOC

Martin Hagensen Laursen                                      Restaurant Knapp

Jasmin Obenheimer Mørch Jensen                       Bryghuset Vendia

Andreas Kobs Laursen                                           Restaurant Domestic

Per Poulsen Tougaard                                           Comwell Hvide Hus

Rasmus Thude Dalgaard                                       Molskroen

Marc Thejl Hansen                                                 Restaurant Høfde 4

Ditte Marie Helledi Ulrich                                       Oven vande ved volden

Jacob With Jørgensen                                           Hotel Sakskøbing

 

Smørrebrød- og cateringelever:

Nina Tamm                                   Ryde Gastronomi

Birgitta Adeltoft                            Jægergårdens Kantine

Kristine Madsen                           FGU Himmerland

Lidia Haghas                                Restaurant Palægade

Frederik Mejlvang Brunhøj           Norevent

Fie Josefin                                    Rugvængets Smørrebrød

Receptionistelever:

Frederik Carlos Roberto Hyldegaard                Comfort Hotel Vesterbro

Olivia Louise Andersen                                     Marienlyst Strandhotel

Celina West Riel                                               Kurhotel Skodsborg

Isabella Christensen                                         Ruths Hotel

Katja Icaca Madsen                                          First Hotel Aalborg

Dommerpaneler

Gastronom overdommer

Gert Arrild

Kok

Tommy Jespersen, Christian Wellendorf, Flemming Høyer, Anne Bruun Jessen

Smørrebrød og Catering

Tania Gammelgaard, Tina Sørensen, Ketti Wentzlau

Tjener

Carsten Lundsgaard (overdommer), Nicolai Martens, Emma Hjorth, Jannie Jørgensen

Receptionist

Katrine Vasegaard Thomsen (overdommer), Trine Møller Larsen, Gitte Knudsen, Barbara De Oliveira

20240611 DSC00722
Projektleder - konkurrencer
Tina Graff

Grundlæggende elevkursus (online)

Kl. 09.30 - 10.15.

Online kurset er for ledere og oplæringsansvarlige, som har med elevernes ansættelsesforhold at gøre.

På kurset kan du møde uddannelses- & projektchef Pia Svane fra HORESTA.

Log ind