HORESTA etablerer SusDaneable Business Network, der handler om erfaringsudveksling i forhold til optimering af miljøarbejdet og drift for erhvervets virksomheder. Fokus er på viden, gode eksempler og konkrete værktøjer.
Og jeres virksomhed kan komme med.
Første møde finder sted tirsdag den 25. februar i København kl. 9.30 - 12.30 i HORESTA under titlen ”BETTER PRODUCTS & LESS PLASTIC”.
HORESTAs miljøchef, Mikal Holt Jensen, uddyber:
”Vi vil skabe et forum, der handler om erhvervets rolle som indkøber og betydningen af at efterspørge mere klimavenlige produkter og leverandørsamarbejder. Her vil vi stille skarpt på muligheden for at reducere plast og emballage samt finde gode alternativer til for eksempel engangsprodukter,” fortæller han.
Dagen slutter med etablering af et SusDaneable Supply Partnership, hvor vi efterfølgende sammen opstiller en række krav og ønsker til leverandører i forhold til for eksempel emballage og plastik.
HORESTA vil løbende afholde netværksmøder for virksomheder, over hele landet og med forskellige aktuelle emner.
9.30 Velkommen til SusDaneable Business Network
v/ Kirsten Munch Andersen, politisk direktør, HORESTA
9.45 EU's engangsplastikdirektiv, køreplan og betydning for hoteller og restauranter
v/ Pernille Cuisy Svensson, Fuldmægtig, Ressourcer og Forsyning, Miljø- og Fødevareministeriet
10.15 Er plast kun skidt? Og er bio-materialer en bedre løsning?
v/ Stig Irving Olsen, lektor, DTU Management
10.45 Pause
11.00 Konkrete virksomhedseksempler og cases fra branchen, herunder:
Case #1: McDonald’s reducerer plast og vil holde naturen ren
v/ Pia Tobberup, Communications Manager, McDonald’s Danmark
Case #2: Krav til leverandørers brug af emballage og plast
v/ Jan Grimstrup Larsen, Direktør, tidligere Sinatur Storebælt og nu Hotel Nyborg Strand
12.00 Etablering af SusDANEable Supply Partnership
v/ Mikal Holt Jensen, miljøchef, HORESTA
12.25 Opsamling
v/ Kirsten Munch Andersen, politisk direktør, HORESTA
12.30 Smørrebrød og netværk
PRIS
HORESTA-medlem Gratis
Green Key-medlem Kr. 500
Øvrige Kr. 1.000
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Manglende Airbnb-evaluering skaber frustration i branchen
22-12-2024
-
Dagrofa overtager Den Danske Spiseguide
22-12-2024
-
Nyt luksushotel på vej i Næstved skaber debat
22-12-2024
-
Unge ejere genopliver historisk badehotel på Langeland
22-12-2024
-
Historisk vandrehjem moderniseres med stor donation
22-12-2024
-
Forbrugertillid når årets bund
22-12-2024
-
Lindner Hotels søger løsning efter konkursbegæring
22-12-2024