HORESTA Arbejdsgiver er i fuld gang med de indledende forberedelser til de kommende overenskomstforhandlinger primo 2020.

Overenskomsten er gældende for hele branchen, men kun HORESTA Arbejdsgivers medlemmer har indflydelse på indholdet, når overenskomsten snart skal genforhandles.

Derfor vil HORESTA gerne invitere medlemmer til møder i hele landet:

Region Syd & Region Midtjylland 7. okt. kl. 15.00-16.30, Best Western Plus Hotel Fredericia

Region Nordjylland 8. okt. kl. 11.00-12.30, Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg

Region Hovedstaden & Region Sjælland 10. okt., kl. 15.00-16.30, DGI Byen

Region Bornholm 11. okt. kl. 10.00 – 11.30, Hotel Balka Strand

På møderne drøfter vi åbent branchens forslag og ønsker til indholdet af den nye overenskomst, som skal genforhandles med virkning pr. den 1. marts 2020.

Dialogmødet er en rigtig god mulighed for, som medlem, at være med til at præge vores nye overenskomster, og vi håber, at rigtig mange af jer vil benytte sig af muligheden.

Det er af stor betydning for forhandlingerne, at du som medlem spiller ind med forslag til ændringer og justeringer af overenskomsten, og at vi får en aktiv dialog om hvilke overenskomstmæssige problemstillinger, der ses i den daglige drift, og som er vigtige at få med til forhandlingsbordet.

Ændringer for elever ansat på HORESTA/HK overenskomst

Hvis I beskæftiger HK elever, som i dag er ansat under reglerne i HK overenskomst, Landsoverenskomst mellem HK Privat og HORESTA Arbejdsgiver skal I være opmærksomme på ændring i pension og overenskomstforhold.

Log ind