Hotelstars Union er den fælleseuropæiske klassifikationsordning, der har til opgave at sætte stjerner på hotellerne i Danmark og 16 andre lande. I den forgangne uge var foreningen samlet for at diskutere fremtidige udfordringer og nye klassifikationskriterier.

Kriterierne gennemgås hvert 5-6 år, og formand for Hotelstars Union, Jens Zimmer Christensen, fortæller, at man nu er klar til at teste de nye kriterier.

”Målet er at sikre et regelsæt og et pointsystem, som giver gæsterne både kvalitet og service. Desuden skal kriterierne leve op til de nye krav fra forbrugerne til teknologi og bæredygtighed,” siger Jens Zimmer Christensen, der også er formand i HORESTA.

Kriterier er reduceret fra 270 til 250, og de vil senest træde i kraft fra den 1. januar 2021.

Det nye katalog af kriterier er endnu ikke udgivet, men vi vil løbende holde jer opdaterede her i nyhedsbrevet og på HORESTA.dk.

Dansk rejsegruppe får 11. hotel i Østrig

SkiGroup med Højmark Rejser har fået driften af firestjernet hotel i Tyrol. Dermed har gruppen 11 hoteller i Østrig, hvoraf man ejer seks. Der kigges som noget nyt også efter hoteller i andre lande.

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Log ind