Kunne I tænke jer at blive klogere på, hvordan I skaber plantebaserede menuer, der ikke kun er grønne, bæredygtige og proteinrige, men rent faktisk også smager godt?
HORESTA inviterer i samarbejde med FOOD til en formiddag fyldt med inspiration til lave god, grøn mad med afsæt i de sunde vaner og den bæredygtig livsstil, som vores gæster i større og større omfang efterspørger.
Rådgiverne fra Plantier kommer og fortæller os, hvad det er, vores gæster vil have. Urtesamler & sankeekspert Thomas Laursen giver os et indblik i, hvordan man kan anvende vilde planter og urter på cafeer, restauranter og i storkøkkener; og top-kok Kamilla Seidler giver inspiration til, hvordan man omstiller sit køkken til de nye tilberedninger.
Programmet er målrettet restaurant- og kantinechefer, der gerne vil have mere indsigt og inspiration til plantebaserede menuer.
PROGRAM
09.00-09.15 Velkomst
09.15-09.30 Rådgiverne fra Plantier giver indsigt i, hvad gæsterne efterspørger og hvad det gode måltid vil sige i en plantebaseret sammenhæng (oplægget er på engelsk).
09.30-10.15 Top-kok Kamilla Seidler taler om hvordan man kan omstille sig i tilberedningerne i køkkenet. Oplæg og smagsprøver.
10.45-11.30 Professionel urtesamler Thomas Laursen taler om, hvordan vi kan blive bedre til at bruge det, der er tilgængelige i naturen og de muligheder det giver.
11.30-12.15 Valgfri, guidet tur på Bite Copenhagen og tid på egen hånd på messen.
DATO
Torsdag d. 29. august 2019, kl. 09.00-12.15
PRAKTIK
Bite Copenhagen foregår i Bella Center, Center Boulevard 5, 2300 København S
TILMELDING
Da der er tale om et begrænset antal pladser, er bindende tilmelding nødvendigt senest fredag den 16. august.
PRIS
HORESTA medlemmer: Adgang gratis ved tilmelding.
For ikke-medlemmer: 150 kr.
No show fee: 250 kr.
Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Ida Maria Kampmann på tlf. 29 46 65 83 eller [email protected].
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Norsk hotelmilliardær omdøber kendt hotelkæde
14-01-2025
-
Flere stillinger forsvinder fra positivlisten
14-01-2025
-
Verdensturismen boomer igen med stærk vækst i nye regioner
14-01-2025
-
HORESTA: Turismens glas er trekvart fyldt
14-01-2025
-
300.000 ansøgninger til Joe & The Juice: AI erstatter traditionelle jobansøgninger
14-01-2025
-
AI skaber nye muligheder for turismebranchen
14-01-2025
-
Andelsdiskotek kan blive samlingspunkt for Vordingborgs unge
14-01-2025