Gennem hele sommeren sætter Politiken fokus på bæredygtige rejser. Det bedste ’grønne’ feriebillede vinder hver uge en overnatning for to personer på et Green Key-mærket hotel i Danmark.

Målet har været at bidrage til at hylde dem, der tænker bæredygtigt på ferien.

”Der bliver snakket rigtig meget bæredygtighed, men der er stadig et stykke vej i forhold til, hvordan forbrugerne opfører sig, når de er på ferie. Med denne konkurrence vil vi gerne sætte fokus på både de forbrugere, der tænker over ansvarlighed på rejserne, og i Danmark har vi et erhverv, som er rigtig langt fremme på denne dagsorden”, siger Mikal Holt Jensen, der er miljøchef i HORESTA og sekretariatsleder for Green Key.

Deltagerne sender deres bedste ’grønne’ billede med en kort beskrivelse af motivet (maks. 100 tegn) til [email protected], eller ’tagger’ det på Instagram med #politiken_baeredygtig_rejse. Via dette hashtag kan du også se de mange billeder, der allerede er kommet ind.

Læs mere og se de øvrige flotte billeder: Ugens bedste rejsefotos: Otte bud på grøn og bæredygtig rejseinspiration

Dragsholm Slot opnår international miljømærkning

Med den anerkendte Green Key-certificering tager slottet endnu et skridt i arbejdet på at beskytte både det store klima og den omkringliggende natur, som er helt central i gæsteoplevelsen på det mere end 800 år gamle slot.

Endnu et grønt stempel af hotel i København

NH Collection Copenhagen har opnået den internationale miljøcertificering Green Key, der tildeles virksomheder i turismebranchen, som gør en ekstra indsats for at passe på miljøet.

Log ind