Ti kokke og fem tjenere er nu klar til det endelig opgør om, hvem der er Danmarks bedste.
HORESTA og 3F afviklede søndag semifinalerne i Årets Kok og Årets Tjener, og her blev de ti kokkefinalister og fem tjenerfinalister fundet. I første weekend af februar skal de dyste om de eftertragtede titler ved finalerne under Formland-messen i Messecenter Herning.
De to konkurrencer har historisk set været domineret af mænd, men når Årets Tjener-finalen 2019 afvikles vil der for første gang være et flertal af kvinder blandt deltagerne.
Søndag skulle kokkene på tre timer fremstille en hovedret med fasan som omdrejningspunkt, mens tjenerne skulle bevise deres talenter i blandt andet fadservering, valg af vine til menuer og sammensætning øl og oste.
De ti deltagere i finalen om Årets Kok 2019 er:
Bjarke Jeppesen, Hotel Hesselet
Christopher Kristensen, Restaurant Bühlmann
Bendix S. Larsen, Søllerød Kro
Michael Nørtoft, Restaurant Ti Trin Ned
Kristoffer Ringsing, Matrikel 1
Tobias Statager, Restaurant Molen
Marc F. Stockmarr, God Smag,
Michael T. Stokholm, Nordisk Spisehus
Benjamin Teilman, Restaurant Babette
Samat Wibunnattiphong, Restaurant Trio
De fem finalister i Årets Tjener 2019 er:
Karina G. Kannegaard, Restaurant Ti Trin Ned
Nicolai Martens, Restaurant Kong Hans Kælder
Kristine S. Olsen, Restaurant Formel B
Puk M.E. Overgaard, NO 14 Vinbar & Restaurant
Kim Thygesen, Les Trois
Vinderne findes ved finalen i Herning lørdag den 2. februar 2019 under Formland-messen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Norsk hotelmilliardær omdøber kendt hotelkæde
14-01-2025
-
Flere stillinger forsvinder fra positivlisten
14-01-2025
-
Verdensturismen boomer igen med stærk vækst i nye regioner
14-01-2025
-
HORESTA: Turismens glas er trekvart fyldt
14-01-2025
-
300.000 ansøgninger til Joe & The Juice: AI erstatter traditionelle jobansøgninger
14-01-2025
-
AI skaber nye muligheder for turismebranchen
14-01-2025
-
Andelsdiskotek kan blive samlingspunkt for Vordingborgs unge
14-01-2025