Uddannelser i branchen

En bred vifte af uddannelses- og efteruddannelsesmuligheder er tilgængelige, både på erhvervsuddannelses- og videregående niveau.

Erhvervsuddannelser

Erhvervsuddannelser omfatter kok, tjener, receptionist eller smørrebrød/cater. Disse uddannelser giver en dybdegående forståelse for de specifikke opgaver og ansvarsområder i branchen. Du kan læse mere om erhvervsuddannelser i den blå boks til højre. 

Du kan også læse mere erhvervsuddannelser indenfor hotel- og restauration på Uddannelsessekretariatets hjemmeside.

Videregående uddannelser

På videregående niveau er der flere uddannelser rettet mod service- og oplevelsesindustrien:

Service- og oplevelsesøkonom

En kort videregående uddannelse, der fokuserer på planlægning og udvikling af service i turisme, hotel, restaurant, kultur- og konferencevirksomheder.

Business Administration and Service management

En uddannelse på bachelor- og kandidatniveau, der specifikt retter sig mod oplevelsesbranchen og dens ledelsesaspekter.

International Hospitality Management

En professionsbacheloruddannelse med fokus på centrale områder som drift, udvikling, administration og ledelse inden for hotel- og restaurationsbranchen.

Leisure Management

En professionsbacheloruddannelse rettet mod event, turisme, hotel og restauration med vægt på projektledelse, koordination, personaleledelse, driftsledelse og forretningsudvikling.

Pia
Chef for uddannelse og konkurrencer
Pia Svane

Helena Kajinic
Chefkonsulent
Helena Kajinic