Uddannelser i branchen

En bred vifte af uddannelses- og efteruddannelsesmuligheder er tilgængelige, både på erhvervsuddannelses- og videregående niveau.

Erhvervsuddannelser

Erhvervsuddannelser omfatter kok, tjener, receptionist eller smørrebrød/cater. Disse uddannelser giver en dybdegående forståelse for de specifikke opgaver og ansvarsområder i branchen. Du kan læse mere om erhvervsuddannelser i den blå boks til højre. 

Du kan også læse mere erhvervsuddannelser indenfor hotel- og restauration på Uddannelsessekretariatets hjemmeside.

Videregående uddannelser

På videregående niveau er der flere uddannelser rettet mod service- og oplevelsesindustrien:

Service- og oplevelsesøkonom

En kort videregående uddannelse, der fokuserer på planlægning og udvikling af service i turisme, hotel, restaurant, kultur- og konferencevirksomheder.

Business Administration and Service management

En uddannelse på bachelor- og kandidatniveau, der specifikt retter sig mod oplevelsesbranchen og dens ledelsesaspekter.

International Hospitality Management

En professionsbacheloruddannelse med fokus på centrale områder som drift, udvikling, administration og ledelse inden for hotel- og restaurationsbranchen.

Leisure Management

En professionsbacheloruddannelse rettet mod event, turisme, hotel og restauration med vægt på projektledelse, koordination, personaleledelse, driftsledelse og forretningsudvikling.

Pia
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Helena Kajinic
Chefkonsulent
Helena Kajinic