HORESTA har sammen med Norion og Food Organisation of Danmark afdækket bedst practice for trivsel og godt arbejdsmiljø i restaurationsbranchen. Projektet er finansieret af Velliv Foreningen.

Projektet har dykket ned i hverdagen hos flere end 150 danske restauranter og spisesteder for at finde de gode metoder, der medvirker til bedre trivsel i en travl branche. Via interviews og trivselsundersøgelser, har danske restauranter været inviteret til at deltage i undersøgelsen.

Undersøgelsens resultater blev præsenteret på Madens Folkemøde 2024. Du kan downloade præsentationen i boksen til højre.

Formålet for undersøgelsen er at udvikle konkrete værktøjer til medarbejdernes trivsel, der virker i praksis! Samt at udbrede undersøgelsens fund og erfaringer på tværs af landet, så endnu flere kan få gavn af virkemidlerne.

På den måde kan undersøgelsen medvirke til at øge den generelle arbejdsglæde og mentale trivsel i branchen.

20240528 DSC00277
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Pia
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Inspirationskatalog - Mental trivsel på menuen

Dette inspirationskatalog er udarbejdet på baggrund af projektet Mental Trivsel på Menuen. Projektet har til formål at analysere og fremhæve de metoder og initiativer, som er med til at øge den generelle arbejdsglæde og mentale trivsel i restaurationsbranchen.

HORESTAs trivselsværktøj – Better Hospitality Workplace

Et godt arbejdsmiljø ikke bare hjælper dig med at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, men det gavner også din bundlinje. HORESTA tilbyder en medarbejdertilfredshedsundersøgelse, målrettet og skræddersyet til hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Vi kalder det Better Hospitality Workplace.